Home » News » Maatschappelijke Diensttijd, MDT Zoek het uit!

Maatschappelijke Diensttijd, MDT Zoek het uit!

Nog plek in nieuwe groep!

Op 18 januari start er een nieuwe groep met het MDT traject. Er kunnen nog jongeren bij! MDT ‘Zoek het uit!’ is een half jaar met een groep jongeren en 2 jongerencoaches experimenteren, ontdekken, keuzes maken over werk of opleiding, samen doen en plezier maken, met persoonlijk contact. Jongeren gaan aan de slag met workshops, bedrijfsbezoeken, een MDT-plek bij een bedrijf naar keuze en projecten om van betekenis te zijn voor mensen uit de omgeving. 

Jetze (26) doet mee aan MDT en is helder in zijn advies: “Doe gewoon mee! Het is gratis, het duurt maar een half jaar, je komt erachter waar je interesses en talenten liggen en welke opleiding of baan bij je past.  Als het niets is, is het niets, maar dan ben je een ervaring rijker.”

Jelmer (20) zegt: Ik ben begonnen met MDT omdat ik niet weer een verkeerde schoolkeuze wil maken. Ik ben nu 4 weken bezig op mijn MDT-plek en vindt dat wel het leukste. Het is bij een thuiszorgorganisatie, mijn eerste opdracht is het verzorgen van een kerstpakket voor minima.”

Ga voor meer informatie of aanmelden naar www.mdt.frl. Of bel met de jongerencoaches Tineke en Nadia voor een afspraak (Tineke 06-15867043 en Nadia 06-39692209).