Home » News » 2E BHS als snelste ‘ontsnapt’

2E BHS als snelste ‘ontsnapt’

De 2e klassen van de Burgemeester Harmsmaschool in Gorredijk deden deze week mee aan de Escape Room op school. In tien opdrachten moesten de leerlingen proberen te ontsnappen uit hun lokaal. De opdrachten bestonden uit kennisvragen, puzzels, raadsels en sportieve uitdagingen. Klas 2E was met 52 minuten de snelste.

De docenten Bob Schubert en Ada Procee hebben het programma gemaakt. De medewerkers van Code Hans waren ‘poortwachter’. Zij letten erop dat de deur tussendoor niet openging en beoordeelden de resultaten van de opdrachten. Bij foute antwoorden kregen de leerlingen hints in ruil voor strafminuten.

De Escape Room was onderdeel van de BHS Actief week. Daarin worden de reguliere lessen vervangen door projecten en bijzondere activiteiten.

Bij de foto: de winnende klas 2f met docent Bob Schubert en links Twan Duin en Alies Brouwer van Code Hans. De foto is gemaakt door Klaske Siersema.