Home » News » Maatschappelijke Diensttijd – MDT ‘Zoek het uit!’

Maatschappelijke Diensttijd – MDT ‘Zoek het uit!’

Voor jongeren tussen de 16 – 27 jaar uit heel Friesland.

Op 26 oktober start de vierde groep MDT’ers met hun ontdekkingsreis van een half jaar. De jongeren komen uit verschillende gemeenten van Friesland en gaan aan de slag met de groep en 2 jongerencoaches, Tineke en Nadia en stagiaire Nelleke.

Het programma is aangepast aan corona-maatregelen, fysiek en online. Waarbij persoonlijk contact en samen doen een belangrijke plek inneemt.  

3x per week aan de slag met talentontwikkeling, ontdek je regio en van betekenis zijn voor een ander – juist in deze tijd. Door middel van workshops, sprekers uit organisaties en bedrijven, meedoen aan initiatieven om anderen tot steun te zijn.

Er is nog plaats in de groep, dus aanmelden kan nog ! Voor meer informatie – zie instagram, de flyer in de bijlage en op www.mdt.frl en neem gerust contact op. Geef deze informatie ook door aan jongeren, ouders en collega’s.