Home » News » Blockparty Terwispel gaat niet door vanwege tropische temperaturen

Blockparty Terwispel gaat niet door vanwege tropische temperaturen

Zaterdagmiddag 8 augustus zou in Terwispel de eerste ‘blockparty’ van Opsterland plaatsvinden. Een programma met allerlei leuke sport- en spelactiviteiten voor kinderen en jongeren. De afgelopen dagen hielden we als organisatie de almaar stijgende temperatuur angstvallig in de gaten. Inmiddels heeft het RIVM vanwege de tropische warmte voor het hele land het nationaal hitteplan afgekondigd.

Lichamelijke inspanning in deze hitte is niet verstandig en brengt gezondheidsrisico’s met zich mee. Daarom moeten we tot onze spijt melden dat de blockparty in Terwispel niet doorgaat. Hopelijk is het uitstel en geen afstel: we gaan proberen een nieuwe datum te zoeken.

Hoe het gaat met de blockparty’s in de andere dorpen bekijken we van dag tot dag, afhankelijk van de weersverwachting. Houd de social media in de gaten voor het laatste nieuws. Voor meer informatie of vragen, stuur een e-mail naar info@codehans.nl of bel/app met Klaske via 06-83600950.