Home » News » Persbericht: Zomeractiviteiten voor de jeugd in Opsterland

Persbericht: Zomeractiviteiten voor de jeugd in Opsterland

De zomer gaat er waarschijnlijk anders uitzien dit jaar. Door de coronacrisis ga je misschien niet op vakantie, of korter, en ben je meer tijd thuis.

Samen met inwoners gaan we daarom in zoveel mogelijk dorpen van Opsterland zomeractiviteiten voor de jeugd organiseren. In elk dorp een programma, dat zou het mooiste zijn. We zijn aardig op weg: zeven dorpen hebben zich al aangemeld. Doe je ook mee? Dan kun je aansluiten bij anderen die in jouw dorp al actief zijn, of zelf in jouw dorp een activiteitenteam op de been brengen.

Iedereen die het leuk vindt om mee te helpen is welkom, jong en oud! Voor de zomeractiviteiten hebben we budget beschikbaar. Jongeren van 12 tot en met 18 jaar die meehelpen krijgen een cadeaubon. Voor ieder dorp dat meedoet hebben we bovendien een bonus: de blockparty. Dat is een geheel verzorgd sport- en spelprogramma waarmee we op tournee gaan.

Wil je meer weten of je aanmelden? Mail naar rob@codehans.nl of stuur een appje naar 06-11403385.