Home » News » Wat een VLOP! Vlogserie voor jongeren

Wat een VLOP! Vlogserie voor jongeren

In deze vlogserie slepen we jou door deze bizarre coronatijd heen. Geen school, geen sport. Maar wat dan wél? Bingewatchen op Netflix; oké dat is voor even leuk, maar na drie series heb je dat ook wel bekeken. Pieter-Wiebe en Roos, de schoolmaatschappelijk werkers op de BHS, jongerenwerker Tessa en jeugdambassadeur José van Code Hans zijn jouw vertrouwde gezichten in deze ‘Wat een VLOP’-vlogserie. Zij geven je elke doordeweekse dag tips over wat jij allemaal kunt doen deze weken!

Heb je vragen? Of heb je meer tips en adviezen nodig? Kijk dan op deze website en op onze Insta @jong.fm. Je kunt ook bellen of appen met Pieter Wiebe 06 -13199682, Roos 06-10001835 of JongFM 06-11403385.

Check de socials van de gemeente Opsterland en JongFM voor de links naar de vlogserie en abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Geef vooral jullie duimpjes omhoog en laat een comment achter over waar wij het over kunnen hebben in onze ‘Wat een VLOP’-vlogserie. Zoals je gezien hebt, stellen we ons in de eerste vlog even voor!