Home » News » Ontwerp speeltuin Wijnjewoude

Ontwerp speeltuin Wijnjewoude

Collega voor de nieuwe speeltuin

Vrijdag hebben we met de buurtvereniging Te Nijenhuiswei in Wijnjewoude een ontwerp gemaakt voor de speeltuinen in de buurt. De kinderen hebben een collage gemaakt waarop te zien is wat er in de speeltuinen moet komen te staan en hoe de speelplekken er ongeveer uit moeten gaan zien. Toen het werk was gedaan, waren er pannenkoeken als beloning.

We waren te gast in de activiteitenruimte van It Waldhûs. It Waldhûs bestaat uit een serie appartementen voor ouderen. Een aantal van de bewoners dacht mee met de kinderen. Zo zijn een zitje en een vlinderstruik voor ouderen in de buurt in het ontwerp meegenomen.

De buurtvereniging presenteert het resultaat aan de bewoners van de wijk tijdens een buurtavond op vrijdag 31 januari.