Home » News » Beste idee van Jong Opsterland

Beste idee van Jong Opsterland

De maand oktober gaat JongFM ‘on tour’ om goede ideeën te verzamelen voor activiteiten en projecten voor de jeugd. We zijn in alle dorpen te vinden zodat iedereen de kans krijgt om leuke ideeën aan ons mee te geven.

Op woensdagavond 29 januari houden we een projectenmarkt waar iedereen zijn of haar plan mag presenteren. Tijdens de markt kiest een deskundige jury het beste idee van Jong Opsterland. Voor de uitvoering van het winnende plan ligt 500 euro klaar! En is 500 euro iet genoeg? Dan kijken we of we via fondsen of sponsoring het bedrag dat nodig is bij elkaar kunnen krijgen. De bedenker van het winnende idee krijgt een cadeaubon van 100 euro en wordt ambassadeur tijdens de uitvoering.

Waar moet je op letten?? De ideeën moeten aan een paar voorwaarden voldoen:

  • Het beste idee is bedoeld voor een groep jongeren, bijvoorbeeld in een buurt, wijk, dorp of de hele gemeente, niet voor privé zaken.
  • Het beste idee is realistisch en binnen een half jaar uit te voeren.
  • Het beste idee is vooral creatief, niet duur.

Heb jij een goed idee voor de jeugd? Geef dat dan voor 6 november aan ons door. Stuur een korte omschrijving naar aanmelden@jong.fm.