Home » News » Info Generation Z Festival

Info Generation Z Festival

Wat vinden leerlingen belangrijk?
Wat hebben zij te vertellen?
Wat maken zij mee?
Wat willen zij laten zien?
Aan u en jou!

Dat staat centraal tijdens het Generation Z festival van leerlingen voor leerlingen en ouders. Op het programma staan diverse optredens en presentaties van leerlingen zelf! Met o.a. een fotopresentatie over dromen van leerlingen gemaakt door Isa Landmeter, een expositie van schilderijen van Ilayda Yazicioglu met storytelling door Beyza Akkayaa, ondernemerstips van Emirhan, Over de streep en persoonlijke verhalen over pesten en drugsgebruik.

En verder….

Optredens van Rick Krist, Noorderlicht ft Ritselaar, ‘De Dansfabriek’ en de band Tony & The Pony’s.

Een festival dat publiek verdient
Donderdag 4 april 17 – 20 uur
Zuyderzee Lyceum Lemmer
Graag tot dan!!