Home » News » Teambuilding ZZL

Teambuilding ZZL

Het parcours werd in 3 levels gedaan

De derdejaars leerlingen Meraux, Storm, Hagen en Yannic van het Zuyderzee Lyceum in Lemmer hadden vanmorgen de uitvoering van hun sportproject: een teambuilding voor hun eigen klas. De vier leerlingen lopen stage bij JongFM en hebben zelf voor deze activiteit gekozen. Bij de voorbereiding zijn ze geholpen door sport- en beweegcoach Lonneke Post van Miks welzijn en JongFM stagiaire Jelmar Schotanus.

De leerlingen vonden het spannend om voor de eigen klas te staan. ‘Je moet toch maar afwachten hoe je klasgenoten reageren’, zei één. Maar de activiteit was een schot in de roos. In drie levels moest een parcours met opdrachten worden afgelegd, waarbij het echt aankwam op samenwerken. De klas deed geconcentreerd mee.

De les werd afgesloten met ‘Allesbal’, een combinatie van voetbal, basketbal, hockey en meer.