Home » News » Betrouwbare informatie op JongFM

Betrouwbare informatie op JongFM

Als je vragen of problemen hebt, wil je graag snel antwoord of een goede oplossing. Het is dan verleidelijk om even te ‘googelen’. Heel begrijpelijk, maar dat is niet zonder risico’s. Er is veel informatie te vinden op internet. Goede info, maar zeker ook foute info waarmee je zorgen of problemen alleen maar groter kunnen worden. Maar hoe weet je nou welke informatie betrouwbaar is?

Goedgekeurde informatie
Stichting Opvoeden in Utrecht heeft daar een oplossing voor: de landelijke jongeren informatie. Informatie over onderwerpen waar jongeren veel vragen over hebben. De tekst is gemaakt door mensen die veel van de onderwerpen weten. Een jongerenredactie helpt de items te kiezen en keurt de teksten op leesbaarheid. De informatie van Stichting Opvoeden met handige linkjes is op deze website via de menukeuze ‘Info’ te vinden.