Home » News » Rap Challenge Bornego Joure

Rap Challenge Bornego Joure

Leerlingen uit de tweede klas van het Bornego College in Joure doen mee aan het project ‘Globel Goals Rap Challenge 2018’. Onder begeleiding van rapper Jermain Bridgewater hebben de leerlingen geleerd hoe ze een rap met een videoclip maken.

Global Goals
De Global Goals zijn ontwikkelingsdoelen die een betere wereld op moeten leveren. Denk aan vrede, geen honger, geen armoede en beter onderwijs. De rap challenge geeft jongeren de kans hun verhaal te vertellen zodat anderen wel moeten luisteren.

Winnaar
In Nederland zijn vier scholen gevraagd om mee te doen. De rap met de meeste likes op Facebook wint een optreden met Jermain Bridgewater en strijdt mee om de wereldtitel. De internationale winnaar maakt een professionele videoclip met de rapper.