Home » News » ​Fan-avonden voor jongeren

​Fan-avonden voor jongeren

Je kent het misschien wel, je vindt muziek maken geweldig en zou best een keertje op willen treden. Maar dat is best eng, jij op het podium in de spotlights en vreemde mensen in het publiek. Het jongerenwerk heeft een oplossing: de fan-avond.

Wat is een fan-avond?

Een fan-avond is een optreden voor publiek dat je zelf uitkiest. Je vrienden, ouders, broers, zussen, andere familie, buren, (muziek) leraar, noem maar op. Jij bepaalt wie getuige is van jouw show. Lekker relaxed en heel gezellig. En wie weet, heb je vrienden die ook muziek maken. Dan kun je samen een fan-avond organiseren.

Zonder publiek kan ook

Natuurlijk kan het ook zijn dat je eerst voor jezelf wat podiumervaring wilt. Ook dat kan, muziek maken zonder publiek maar wel met techniek.