Home » News » Prachtig WhozNext event Lemmer

Prachtig WhozNext event Lemmer

Het principe van WhozNext is simpel. Als je wilt dat de jeugd meer beweegt, laat jongeren dan zelf de activiteiten organiseren. Dan weet je zeker dat het programma een succes wordt. Dat bleek ook gisteren in Lemmer, waar het Zuyderzee Lyceum en JongFM samen de 3e editie van dit landelijke project hebben georganiseerd voor kinderen van de basisscholen. Leerlingen van het Zuyderzee Lyceum, stagiaires Orbis en Patrick van JongFM van de techniek hadden de regie. Gekozen is voor een sport- en spelprogramma met onder anderen een stormbaan, zeephelling, panna-voetbal en boogschieten. 180 kinderen deden mee.

Het evenement werd mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren, voetbalvereniging CVVO, Miks welzijn en vele vrijwilligers.