Home » News » Werkgroep ouders Balk wil herhaling film

Werkgroep ouders Balk wil herhaling film

De film die jongeren uit Lemmer en Balk hebben gemaakt over drugsgebruik is voor zeven ouders van leerlingen van CSG Gaasterland aanleiding om een werkgroep op te richten. De film is omschreven als ’schokkend’. Veel ouders wisten niet dat drugs zo makkelijk te krijgen zijn. Tijdens de nabespreking is gezegd dat ouders het vaak moeilijk vinden om met hun tieners in gesprek te gaan. De werkgroep gaat een aantal activiteiten organiseren om daarmee te helpen. De werkgroep wil dat de film nog een keer te zien is. Tijdens de eerste presentatie waren ruim 85 ouders van de partij. Dat aantal moet hoger. Een datum voor de tweede avond is gepland: maandag 9 februari 2015. Ook ouders van leerlingen van groep 7 en 8 van de basisscholen in de omgeving worden uitgenodigd.